Poliţia din Moldova anunţă că a identificat şi amendat şoferul care intrat ieri pe trotuar la o zebră, în timp ce un copil îşi lega şireturile

11 Noiembrie 2022, 11:30
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie dezvăluită ieri seară în spaţiul public in Moldova a revoltat publicul prin tupeul şi iresponsabilitatea unui şofer, care a ales să treacă de pe un drum pe altul pe bulevardul Dacia din Chişinău urcând pe trotuar şi traversând cu maşina o trecere de pietoni, fără a observa un copil care-n acel moment îşi lega şireturile pe trotuar. Mai mult ca atât, după ce copilul s-a speriat de maşina care venea spre el şi a avut din fericire reacţia de a striga şi a se feri din calea maşinii, şoferul nu a renunţat la planul său şi nu a coborât din maşină pentru a vedea starea acestuia.
Astăzi poliţia a anunţat că s-a autosesizat şi a identificat şoferul, pedepsindu-l cu amendă. Şoferul s-a dovedit a fi un locuitor al Chişinăului, în vârstă de 41 de ani. Am vrut să aflăm pentru ce încălcări exact a fost pedepsit acest şofer, or, aici par să existe şi elemente de încălcări la trecerea de pietoni, şi înaintare pe trotuar, şi crearea unei situaţii de accident în raport cu acel copil.
Ofiţerul de presă al poliţiei n-a putut deocamdată să ne spună exact care au fost articolele în baza căreia a fost sancţionat şoferul, dar a promis că revine cu o informaţie completă.
2
1,732
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!