Un Citroen din Moldova, surprins în trafic cu o instalaţie de gaz neobişnuită, cu rezervoare montate pe acoperiş

27 Noiembrie 2022, 09:05
Redacţia PiataAuto.md
Un Citroen C8 a fost surprins de curând în Bălţi cu o instalaţie curioasă pe acoperişul său şi a făcut internauţii din Moldova să se minuneze de soluţia neobişnuită. Citroen-ul pare să aibă o instalaţie de gaz GPL, montată pe acoperiş, în interiorul a ceea ce pare să fi fost cândva o boxă de portbagaj de acoperiş.
Cel mai probabil, boxa de pe acoperiş ar putea fi acoperită şi cu un capac, iar atunci rezervoarele de gaz ar fi ascunse, iar trecătorii ar rămâne cu impresia că maşina e un simplu Citroen cu boxă pe acoperiş, pregătit de un drum mai lung. Aşa, însă, rezervoarele au fost la vedere, iar maşina a atras atenţia trecătorilor, care au şi pozat instalaţia.

Fireşte, într-un asemenea caz apar întrebări legitime despre siguranţa acestei instalări, despre cât de bine fixate sunt rezervoarele şi cum s-ar comporta ele într-un accident, dar putem prezuma că şi proprietarul de Citroen s-ar fi gândit la asta, dar şi cei care au montat sistemul, eventual. Cert e că soluţia această i-a economisit spaţiul din portbagajul principal şi i-ar fi oferit o autonomie mult mai mare decât ar fi fost în cazul unui rezervor standard.
0
40,678
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!