Un şofer, care pare să nu fi privit la drum, a lovit aseară doi pietoni pe o trecere din comuna Ciorescu, iar unul nu a supravieţuit

28 Noiembrie 2022, 07:37
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs aseară pe o trecere de pietoni de pe traseul ce trece prin comuna Ciorescu din componenţa municipiului Chişinău. Două femei au fost lovite pe trecerea de pietoni de o dubiţă, condusă de un şofer de 74 de ani. Una din ele, n-a supravieţuit.
Ceva mai târziu aseară au apărut şi imagini video cu momentul impactului, surprinse de o cameră din apropiere, Din acele imagini se poate vedea că şoferul înaintează fără a apăsa pe frână, decât când maşina sa era deja la câţiva centimetri de pietoni. Tot de acolo se putea vedea că zona era iluminată şi alte maşini nu păreau să obstrucţioneze vizibilitatea spre pietoni, deci şoferul părea să nu fi privit pur şi simplu pentru acea fracţiune de timp la drum.
Foto: Captură în secunda de dinainte de accident, stopurile maşinii încă nu ard

Din păcate, una din femei, de 86 de ani, n-a supravieţuit. Cealaltă a fost preluată de medici şi transportată la spital. În ultimele 2 săptămâni, numărul de accidente grave cu pietoni decedaţi a fost excepţional de mare în Moldova, cel puţin 7 pietoni decedând în accidente diferite, comunicate de poliţie, iar statistica s-ar putea să fie mai mare între timp.
0
1,991
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!