Un şofer din Chişinău a avut ideea neinspirată de a trece de pe un drum pe altul la zebră, în timp ce un copil îşi lega şireturile

10 Noiembrie 2022, 20:02
Redacţia PiataAuto.md
În unele cazuri, iresponsabilitatea şi tupeul unor şoferi nu încape în nicio imaginaţie şi explicaţie, iar atunci când acestor fenomene li se mai alătură şi o coincidenţă, o tragedie e aproape garantată. O situaţie surprinsă azi în Chişinău a fost la un pas de a sfârşi cu o dramă.
Pe bulevardul Dacia din Chişinău există câte două secţiuni de drum pe fiecare sens — una lată cu 3 benzi pentru deplasare înainte şi câte o secţiune mai îngustă pentru a intra sau ieşi spre drumurile adiacente, cuprinse între două intersecţii. Şoferului unui Mitsubishi şi-a amintit că vrea la dreapta când era pe secţiunea centrală şi cea mai inspirată idee pe care a avut a fost să urce pe bordură şi pe trotuar cu maşina, la trecerea de pietoni, pentru a schimba drumul pe care se află. În acel moment, însă, un copil care se afla pe trotuar se aşezase pentru a-şi lega şireturile şi nu a fost văzut de şofer, fiind acroşat cu bara de protecţie. Speriat că este împins pe trotuar de o maşină, copilul a strigat şi s-a ferit şi doar această reacţie a salvat situaţia de la o finalitate tragică.
Şoferul, însă, şi-a continuat drumul mai departe, fără a renunţa la ideea neinspirată şi fără să coboare să se asigure că acel copil este în siguranţă. Fără a-i păsa prea mult, şoferul pe Mitsubishi şi-a încheiat manevra neregulamentară şi a mers la dreapta, acolo unde avea nevoie.
Sursa foto: captură video StopHam Moldova
0
4,669
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!