(VIDEO) Aceasta e o Lada 2106, modificată în stil japonez de câţiva tineri din Polonia

5 Noiembrie 2022, 15:46
Redacţia PiataAuto.md
Lada 2106, sau 1500 cum e cunoscută în unele părţi ale lumii, încă mai are adepţi pasionaţi, care caută şi restaurează acest model. Ingineria italiană de Fiat 124, designul cu rădăcini italiene şi doza de exotică a unei maşini din răsărit, cooptată cu un preţ accesibil de achiziţie şi de restaurare — toate se numără printre argumentele acestor colecţionari. Dar Lada de mai jos a ajuns pe mâna unor tineri din Polonia, pasionaţi de stilul JDM al maşinilor japoneze.
Iar asta a însemnat, inevitabil, că şi Lada 2106 urma să fie modificată în acelaşi stil. Ideea era să nu se meargă prea departe cu coborârea gărzii la sol, dar să se coboare suficient de mult cât să-i schimbe aspectul. Fireşte, jantele sunt mai late, iar pe lângă roţi şi gardă la sol s-au mai făcut şi alte câteva modificări.
Şi la final maşina arăta surprinzător de bine. Nu au lipsit mici provocări tipice maşinilor sovietice pe parcurs, dar să vezi tineri care muncesc cu pasiune la restaurarea inspirată a unei maşini e întotdeauna plăcut. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
6,840
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!