(VIDEO) Aceasta e o Mazda RX-7 cu motor V12 de Pagani

13 Noiembrie 2022, 11:12
Redacţia PiataAuto.md
Mazda RX-7 e o maşină adorată de pasionaţii de maşini japoneze, şi foarte multe din exemplarele care mai există până astăzi sunt modificate fie cel puţin pentru un aspect mai special, fie pentru înlocuirea motorului, uneori de nevoie, atunci când motorul Wankel original cedează şi necesită prea mult efort pentru a fi reparat. Aşa că-n lume există zeci de variante de motoare deocheate, puse pe RX-7. Nimeni până acum, însă, n-a pus un motor V12 de Pagani Zonda pe ea.
Ei bine, mulţi vor spune că motorul V12 de pe Pagani este, de fapt, un motor de Mercedes-AMG şi vor avea dreptate, întrucât e acelaşi motor pus pe modelele cu indicele 65 din gama AMG de cândva. Dar până şi atunci cei de la Pagani făcuseră modificări pentru ca acesta să fie turat mai sus şi să sune mai italieneşte.
Acum, pasionaţii care au făcut instalarea lui pe Mazda RX-7, au lucrat probabil mai mult ca Pagani la desăvârşirea de mai departe a acestui motor. Luând în consideraţie că sunt nişte pasionaţi într-un atelier mic, rezultatul e unul de-a dreptul fascinant!
Iar această Mazda RX-7 cu motor de Pagani a fost expusă de curând şi la show-ul SEMA, unde a atras privirile şi urechile ca un magnet.
Vezi mai jos maşina, prezentată în detaliu chiar de către cei care au creat-o!
0
1,282
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!