Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acest Mercedes G-Class, produs acum 22 de ani, e casa unei familii cu 3 copii, care a vrut să evadeze din stresul cotidian

14 Noiembrie 2022 - 20:29
Redacţia PiataAuto.md
Câţi dintre noi ne plângem pe ritmul prea alert de viaţă, pe stresul cotidian prea mare, pe prea multă muncă, care ajunge să ne fure aproape tot timpul pe care-l avem? Ei bine, o familie din Elveţia a simţit acelaşi lucru şi n-a vrut neapărat să treacă la viaţa de nomazi, într-o călătorie continuă, ci pur şi simplu să schimbe viaţa pe una mai plină de aventură şi momente frumoase, dar totodată trăită într-un ritm mai lent, care să-ţi permită savurarea clipei.
Aceştia trăiau în Elveţia, în munţi, la mare altitudine, unde aveau frig şi zăpadă cea mai mare parte a anului. Când şi-au zis că vor schimba ceva, şi-au dorit libertate şi mobilitate, dar totodată şi o casă într-o cu totul altă climă. Aşa că şi-au cumpărat un Mercedes G-Class din 2000, un G500 cu unul din cele mai reuşite motoare V8 produse vreodată. N-au cumpărat o maşină nouă, deci, ci una nemuritoare.
Apoi şi-au cumpărat şi o casă pe insula spaniolă Mallorca, cu o climă superbă şi cu suficient de multe locuri de explorat. Aşa că aceştia au parte de un cu totul alt ritm de viaţă acum, în care fie şi savurează priveliştea de acasă, fie urcă în maşină şi o apucă spre ţinuturi neumblate, casa lor devenind locul în care-şi parchează maşina.
Din când în când, iau feribotul şi călătoresc cu G-Class-ul lor spre ţinuturi mai îndepărtate, din Europa şi chiar din Africa. Cei 3 copii ai loc sunt încă mici, dar suficient de aventurieri şi ei încât să adore călătoriile la bordul unei maşini care le dă atâta libertate.
E o istorie pe care a avut curajul a o scoate în evidenţă chiar Mercedes, deşi, aşa cum spuneam, protagonistul e un G-Class clasic, nu unul nou şi lucios. Şi e întotdeauna frumos când un producător îşi arată aprecierea şi pentru cei ce cumpără maşinile cu emblema sa chiar şi peste 20 de ani după ce sunt fabricate.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter