(VIDEO) Acesta e tânărul din Danemarca, care a îndrăgit Moldova mai tare ca ţara sa, şi conduce o motocicletă cu ataş

12 Noiembrie 2022, 19:27
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori noi, cei din Moldova, nu apreciem ceva la adevărata valoare decât atunci când auzim oamenii din alte ţări apreciind acel lucru al nostru. Poate fi vorba de un produs, de un muzician, de o calitate a oamenilor de aici sau chiar de însăşi ţara. Ei bine, tânărul despre care vorbim azi e Jesper şi el e un pasionat de motociclete din Danemarca, care a îndrăgit Moldova mai tare ca ţara sa. Deţine o motocicletă cu ataş în Moldova, pe care şi-a restaurat-o cu ajutorul maeştrilor din ţara noastră şi o conduce pe drumurile ţării atunci când se află în Moldova.
Am reuşit să-l prindem pe Jesper într-o asemenea perioadă acum, toamna, când venise pe câteva săptămâni în Moldova. Jesper vorbeşte cu multă pasiune despre motocicleta sa cu ataş, un Dnepr K750, pe care a făcut-o intenţionat să arate de parcă e ruginită, deşi, de fapt, ea a fost complet restaurată şi e într-o stare impecabilă.
Dar, pe lângă motocicletă, acest om din Danemarca vorbeşte despre Moldova şi despre oamenii din Moldova cu atât de mult respect şi dragoste faţă de acest plai, încât multora dintre noi ne va da de gândit această atitudine a sa şi această apreciere pentru lucrurile simple şi umane, dar atât de preţioase, pe care le vede atât de limpede cineva venit din altă parte în ţara noastră.
Vezi totul mai jos, într-un nou reportaj video din seria Oameni şi Maşini în Moldova, pe care-l realizăm cu susţinerea celor de la Rompetrol Moldova. Poţi activa subtitre automatizate din comenzile player-ului, cu traducere în limbra dorită, dacă ai nevoie.
1
12,577
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!