(VIDEO) Acesta e un Audi Q7 de primă generaţie, cu motor VR6, modificat pentru a putea înainta în deşerturile din Orientul Mijlociu

3 Noiembrie 2022, 20:42
Redacţia PiataAuto.md
Câţi dintre noi îşi mai amintesc de Audi Q7 de prima generaţie semnul întrebării. A fost un model care a creat senzaţie, fiind lansat în 2006 şi produs până în 2015. Motoare mari, multe din ele cu arhitectură excentrică, capacităţi de offroad mai mult decât decente, şi un design care întruchipa extraordinar de bine spiritul Audi al acelor ani — asta însemna prima generaţie Audi Q7. Ei bine, tot ea a servit ulterior drept inspiraţie pentru unii pasionaţi de aventuri şi de Audi pentru a o pregăti şi mai mult de aventuri.
Maşina de mai jos e un Audi Q7 fabricat în 2009, din Kuwait. E echipată cu motorul de 3,6 litri VR6 — da, acel Q7 avea un asemenea motor sub capotă, care suna superb. Motorul era aspirat natural şi dezvolta 280 CP şi 360 Nm. Iar pe acest exemplar din Kuweit probabil doar motorul a fost lăsat neatins, deşi şi el a beneficiat de un nou sistem de eşapament.
În rest, s-a modificat tot ce s-a putut, de la suspensie la diferenţiale, de la anvelope la accesorii suplimentare pentru offroad cu adevărat dificil. Maşina asta, numită Audi Q7 Overland, a fost produsă în doar un singur exemplar, dictat de imaginaţia proprietarului său. Şi a fost creată pentru a putea înainta în deşerturile din Orientul Mijlociu.
Chiar dacă e o maşină fabricată în 2009, care are 13 ani deja, în ea s-a investit toată pasiunea, pentru a crea un Audi cu adevărat excepţional. Vezi în video-ul de mai jos cum arată acest Audi Q7, dar şi cum sună motorul său VR6, accentuat de un nou sistem de eşapament.
0
2,875
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!