(VIDEO) Acesta e un autobuz care e şi casă pe roţi, şi birou, şi studio de înregistrări şi are şi internet Starlink

4 Noiembrie 2022, 14:04
Redacţia PiataAuto.md
În ultimii câţiva ani, ideea de a transforma autobuze în case pe roţi, configurate într-un stil creativ, care să dea şi libertatea vieţii în mişcare, a prins tot mai mult. Unii sunt mânaţi de dorinţa de aventură a unei vieţi nomade, alţii de costurile mai mici ale creării unui asemenea autobuz în comparaţie cu achiziţia unei case cu ipotecă. Iar uneori asemenea case pe roţi sunt într-atât de inventiv create, încât sunt fascinante prin universalitatea lor şi condiţiile de la bord.
Autobuzul de mai jos aparţine unui cuplu, Jose Luis şi Cora, ambii fiind oameni creativi. Jose Luis e fotograf, videograf şi profesionist în procesarea digitală a imaginilor, iar Cora e producătorare de muzică. Aşa că Jose Luis avea nevoie de un birou în autobuz, echipat cu un display protejat de soare, unde să poată munci cu randament. Şi chiar dacă după geam se văd peisaje frumoase din mijlocul pustietăţii, era necesar ca biroul să fie conectat la internet, aşa că aici a venit în ajutor internetul Starlink al celor de la SpaceX. Acum, autobuzul poate fi parcat oriunde în deşert, sub cerul înstelat, iar conexiunea de internet prin satelit e asigurată.
Pentru Cora misiunea a fost la fel de dificilă, or, a fost nevoie de crearea unui studiu de înregistrări audio în acest autobuz, izolat fonic, care să poată permite înregistrarea profesionistă a sunetului. Dar, cu imaginaţie, şi asta a fost posibil.
Iar pe lângă toate, autobuzul le mai este şi casă deplină, cu sufragerie, dormitor, bucătărie şi baie, ba chiar şi plante drept decor. Cei doi şi-au obţinut astfel libertatea de se mişca încet prin lume, staţionând în noi şi noi locuri, având totodată şi posibilitatea de a munci zi de zi şi de a avea o viaţă aşa cum şi-o doresc, graţie acestui autobuz.
Vezi mai jos o explorare detailată a acestuia.
0
1,848
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!