(VIDEO) Care e reacţia unui proprietar de Dodge, când îi este prezentată în mişcare maşina sa modificată, de 1.000 CP

15 Noiembrie 2022, 19:29
Redacţia PiataAuto.md
Atelierul Hennessey din SUA şi-a făcut în ultimul an o reputaţie extraordinară din a modifica maşini ale grupului FCA, în special Dodge şi RAM, până la valori de 1.000 CP, luând la bază motorul V8 de 6,2 litri şi montând un compresor mecanic care-i aduce puterea până la asemenea parametri incredibili. Desigur, se mai fac şi alte ranforsări interne, iar maşinile rezultate par de-a dreptul fascinante.
Astăzi cei de la Hennessey au publicat un video curios, în care un proprietar care şi-a comandat un Dodge Challenger de 1.000 CP la ei ajunge la etapa în care maşina modificată şi definitivată îi este prezentată în mişcare pe un teren aferent atelierului. La volan e unul din piloţii de teste de la Hennessey, care are rol de a calibra performanţa finală, iar proprietarul are rol de pasager.
Când maşina ajunge la momentele de acceleraţie maximă, reacţiile proprietarului devin epice, faţa acestuia redând acea emoţie pură, pentru care toate aceste modificări merită făcute. E un entuziasm care mişcă pasionaţii, care nu se uită la vârstă şi care amplifică satisfacţia finală a unei asemenea maşini V8, care are 1.000 CP de dezlănţuit sub capotă!
Vezi totul în video-ul de mai jos, neapărat cu sunet.
0
1,954
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!