Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Câteva echipaje de poliţie cu Dacia Duster au urmărit aseară la Orhei o Mazda, condusă de un tânăr fără permis şi în stare de ebrietate

29 Noiembrie 2022 - 15:14
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova a avut aseară parte de o urmărire intensă pe străzile oraşului Orhei din centrul ţării. Mai multe echipaje de poliţie cu Dacia Duster au urmărit o Mazda 626, care a continuat să gonească pe strada principală a Orheiului, ieşind pe contrasens şi chiar fiind aproape de a tampona intenţionat Dacia poliţiei la un moment dat. Urmărirea începuse mai devreme între localitatea Curchi şi oraşul Orhei, după ce un echipaj a observat Mazda mişcându-se pe traiectorii nefireşti şi a somat-o să oprească.
Urmărirea a continuat şi pe alte străzi din Orhei, inclusiv pe şoseaua de centură, iar într-un final o Dacia a poliţiei a reuşit să treacă în faţa maşinii fugarului şi, împreună cu o altă maşină care venea din faţă şi o alta care urma din spate, au oprit Mazda.
Şoferul a fost încătuşat imediat şi supus testării alcoolemiei. Acesta avea 0,80 mg/L în aerul expirat, cifră calificată drept stare de ebrietate avansată. Pe lângă asta, şoferul, vârstă de 20 de ani, nu avea nici măcar permis de conducere.
Acum acesta este anchetat penal pentru faptele de astă noapte. E cât se poate de clar cât de mare a fost pericolul unui accident puternic, produs de acesta în timpul urmării, iar poliţia a publicat şi câteva secvenţe din aceasta, care pot fi văzute mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter