Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum arată un camion Volvo strident pe dinafară şi clasic în interior, apreciat până şi de producătorul suedez

4 Noiembrie 2022 - 16:48
Redacţia PiataAuto.md
Personalizarea camioanelor e un fenomen foarte răspândit în unele ţări din Europa, unde există o cultură înrădăcinată pentru munca de şofer de camion şi condiţiile plăcute în care ar trebui să se desfăşoare această muncă. Posibilităţile de modificare şi personalizare sunt limitate doar de imaginaţie, iar în Olanda imaginaţia proprietarilor de camioane şi a celor care le modifică e una ce creează în permanenţă noi surse de fascinaţie. Un asemenea camion modificat din Olanda a fost acum observat până şi de producătorul suedez, care a decis să-l arate lumii întregi.
Camionul îi aparţine olandezului Harry van Dalen, care pare mai degrabă un star rock şi care e extraordinar de mândru de meseria de şofer de camion pe care o face. Iar acum e mândru şi noul camion Volvo cu care va putea munci câţiva ani buni înainte. Camionul, apropo, îi poartă numele pe stindardul de deasupra, aşa cum obişnuiesc olandezii să inscripţioneze, fie numele şoferului proprietar, fie al companiei.
Exteriorul camionului e creat drept tribut pentru piesa No Surrender de Bruce Springsteen, piesă pe care şoferul proprietar o apreciază în mod evident. Interiorul, însă, e realizat într-un stil de design al camioanelor clasice Volvo. Tot habitaclul şi întregul spaţiu din cabină a fost reconfigurat, păstrând toate elementele de siguranţă prezente.
Şoferul pasionat de muzică n-a uitat să asigure prezenţa unui sistem audio Marshall superb la bord, care să-i facă munca pe camion mai plăcută.
E unul din acele camioane care alungă orice urmă de „trebuie” din muncă şi lasă doar „pentru că-mi face plăcere” în ecuaţia acestei profesii. Pentru că unii şoferi se simt împliniţi şi demni de munca pe care o fac, iar acest camion e biroul lor mobil, care să le dea această demnitate şi împlinire în felul în care muncesc.
Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre în engleză din comenzile player-ului sau traduceri automatizate în limba dorită.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter