(VIDEO) Cum e readus la viaţă Volvo 850R clasic, abandonat printre copaci ani la rând

25 Noiembrie 2022, 16:31
Redacţia PiataAuto.md
Volvo 850 a marcat trecerea suedezilor de la tracţiune spate la cea din faţă pe sedanurilor lor, dar maşina oricum a fost făcută în stilul clasic şi indestructibil Volvo. Iar pe lângă versiunile obişnuite, cu motoare de 5 cilindri aspirate natural sau turbo, au existat şi versiunea mai condimentate. Vârful absolut era break-ul T5-R, care a fost produs doar în culoare galbenă, dar următoarea bijuterie în ierarhie era modelul 850R.
Ei bine, în zilele noastre aceste maşini sunt tot mai rare şi mai adorate de fani, fiind speciale atât prin ingineria lor, cât şi prin maniera specială în care erau construite. Iar asta face ca eforturile de a le restaura să fie tot mai justificate.
Un asemenea Volvo 850R a nimerit de curând pe mâinile unui atelier renumit de reanimări şi detailing din SUA. Maşina a stat minim 5 ani abandonată sub cerul liber, printre copaci şi iarbă, fără grija pe care ar fi meritat-o. Iar scopul era s-o readucă iniţial la o stare estetică excelentă, pentru a se putea estima cât de mult va fi nevoie să se intervină şi la partea mecanică.
Aşa că acest Volvo clasic trece printr-un proces reconfortant de reanimare frumoasă mai jos, în care se transformă dintr-o Cenuşăreasă într-o prinţesă. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,183
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!