(VIDEO) Cum se asamblează noua Honda Civic Type-R la cea mai tehnologizată fabrică a mărcii din Japonia

21 Noiembrie 2022, 16:07
Redacţia PiataAuto.md
În ultimii ani, mai mulţi producători au publicat imagini cu procesele lor de asamblare din interiorul fabricilor, într-o deschidere curajoasă faţă de public. Acum o face şi Honda, marca niponă al cărei fondator cândva a uimit lumea, declarând că e mai rentabil să se creeze o fabrică ce asamblează maşini fără defecte, decât să se aglomereze maşinile la ieşirea din fabrică pentru a le fi înlăturate neajunsurile. Aşa a început atunci calea celor de la Honda spre o reputaţie impecabilă de fiabilitate, reputaţie care a fost practic de neclintit pe parcursul istoriei.
Ei bine, deschiderea celor de la Honda de acum vine să ne arate fabricarea celui mai nou model de performanţă din gama sa, Civic Type-R de generaţie nouă. Asamblarea acestui model are loc la fabrica Yorii din Japonia, însă motorul e fabricat în Ohio, iar cutia — la fabrica Honda din Suzuka, Japonia. Aceste componente sunt asamblate la fabrica Ogawa, după care livrate la Yorii.
Tot la fabrica din Yorii sunt asigurate şi celelalte procese din asamblarea lui Civic Type-R. Tot procesul poate suna foarte complex, dar nimeni n-a spus că fabricarea eficientă a unor modele cu inginerie desăvârşită, în stil japonez, trebuie să fie simplă!
Vezi toate aceste procese de fabricare, însoţite de voce cu comentarii, în video-ul de mai jos.
0
1,646
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!