(VIDEO) Cum sună şi cum merge un VW Golf R32 cu motor VR6 şi aproape 300 mii km parcurşi, pe o autostradă fără limită de viteză din Germania

21 Noiembrie 2022, 19:19
Redacţia PiataAuto.md
VW Golf R32 a fost un model fascinant la timpul său, aducând o formulă aproape inimaginabilă pentru zilele noastre a ceea ce poate însemna un hatchback de performanţă. Dacă azi maxim ce pot primi asemenea modele sunt motoare turbo de 4 cilindri şi 2 litri, atunci Golf R32 avea un motor VR6 de 3,2 litri, care scotea 250 CP şi 320 Nm!
Ei bine, ulterior despre aceste motoare s-a mai spus că ar fi pretenţioase şi uşor de supraîncălzit în cazul unor minime scăpări de mentenanţa. Dar în video-ul de mai jos autorul unui canal de YouTube din Olanda conduce un Golf R32 cu aproape 300 mii km parcurşi. Acesta trebuia să poate atinge cândva 250 km/h pe autostradă, aşa că marea întrebare e dacă o va putea face şi acum pe o autostradă fără limită de viteză din Germania.
Maşina sună inevitabil frumos, dar putem remarca o diferenţă mare între indicatorul vitezometrului din maşină şi cel GPS, instalat adiţional de şofer. Diferenţa ajunge la 20 km/h şi mai mult la viteze de peste 200 km/h. Aşa că maşina a atins vreo 270 km/h conform vitezometrului şi vreo 247 km/h conform măsurării GPS. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,038
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!