Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum sună un BMW M8 la care s-a exagerat cu modificarea eşapamentului şi a sunetelor adiţionale

4 Noiembrie 2022 - 18:16
Redacţia PiataAuto.md
Mulţi dintre pasionaţii auto apreciază sunetul unui motor mare, cu mulţi cilindri, accentuat fie de un sistem de eşapament de uzină, fie de unul modificat. Iar cele modificate pot de obicei fi mai îndrăzneţe, scoţând şi mai mult în evidenţă acustica unui propulsor. Doar că mai există şi cazuri în care totul devine atât de tare şi cu atât de multe efecte secundare, încât ajungi să te întrebi dacă nu s-a exagerat cumva cu modificarea eşapamentului.
E cazul lui şi acestui BMW M8 din Belgia, echipat cu celebrul motor V8 biturbo de 4,4 litri. Doar că maşina a trecut pe la un atelier de tuning, care i-a crescut puterea la 800 CP şi totodată i-a schimbat şi sistemul de eşapament, făcându-l demenţial de zgomotos, după cum îl descrie acesta.
Şi într-adevăr, după câteva secunde sau minute de condus, există senzaţia exagerării, mai ales din cauza pocniturilor adiţionate, date în reprizele când motorul nu accelerează. Uneori, la retrogradări, o asemenea pocnitură poate avea farmec, dar când ele sunt atât de multe la număr, devin prea repede obositoare, mai ales când ştim că în zilele noastre aceste pocnituri sunt generate adiţional, nefiind sunete naturale ale motorului.

Vezi mai jos cum sună acest BMW şi spune ce crezi, dacă s-a exagerat sau nu cu sunetele.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter