Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Deşi există o bandă dedicată transportului public, un autobuz din Chişinău e surprins folosind celelalte două, manevrând cu viteză

14 Noiembrie 2022 - 11:02
Redacţia PiataAuto.md
Deşi doar ieri dimineaţă publicam un articol cu video cu o manevră revoltătoare a unui şofer de autobuz din Chişinău, la doar o zi distanţă un alt autobuz a fost surprins într-o manieră de condus discutabilă, chiar pe bulevardul Ştefan cel Mare din centrul Chişinăului.
Pe acest bulevard există de ceva timp o bandă dedicată transportului public, pentru a fluidiza circulaţia autobuzelor şi troleibuzelor. Şi chiar dacă acea bandă era complet liberă, iar traficul era foarte lejer într-o zi e duminică, un şofer de autobuz alege să folosească celelalte două benzi, practic, mergând şi cu viteză vizibil mai mare decât 50 km/h, dacă e să comparăm viteza indicată de camera de bord din video-ul de mai jos şi să suprapunem şi faptul că autobuzul a depăşit maşina care filma.
Şoferul autobuzului n-a avut nicio problemă să întretaie benzile de circulaţie într-un loc nepermis, exact în intersecţie, ignorând până şi camerele de trafic, nemaivorbind de viteză şi schimbarea a câte 2 benzi simultan cu pasageri la bord. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Ivan Burlacu
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter