Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Deşi sunt atenţionaţi că drumul din faţa lor e inundat, mai mulţi şoferi din Marea Britanie ajung cu maşinile plutind pe apă

23 Noiembrie 2022 - 18:40
Redacţia PiataAuto.md
Renumitul drum cu vad inundat din Marea Britanie, Rufford Ford, a devenit acum şi mai greu de traversat, din cauza ploilor de toamnă şi a creşterii nivelului lacului cu care e conectat. Această porţiune de drum din localitatea Newark din Marea Britanie a devenit deja notorie pentru numărul uriaş de maşini care se aleg cu şoc hidraulic la motoare, deşi drumul are atenţionări şi chiar un indicator care arată cât de mare e nivelul apei în timp real. Acum acest nivel e atât de mare, încât doar maşinile pregătite, cu admisia ridicată, suficiente de grele, pot trece.
Ei bine, în aceste zile pe margine, ca de obicei s-au adunat cei care aşteaptă să filmeze rateurile maşinilor, iar acestea nu s-au lăsat prea mult aşteptate. Deşi sunt atenţionaţi că drumul din faţa lor e inundat, mai mulţi şoferi se aventurează absolut iraţional în apa imensă, ajungând fie cu motoarele defecte, fie cu maşinile plutind pe apă.
Un Opel/Vauxhall Insignia a fost luat de val şi până şi tractarea acestuia a împins maşina spre margine, zgâriind-o şi avariind-o şi mai mult. Apropo, în acele momente pe fundal se aud discuţii în română, care comentează evacuarea precară a maşinii.
Au fost şi din cei care stăteau căţăraţi pe maşini şi trăgeau fără rost de acoperiş ca să ţină maşina, până au realizat că e nevoie să coboare pentru a avea alt punct de sprijin.
Şi au fost şi dintre cei cu Land Rover-e, cărora nu le-a păsat că valurile create de ei pun în dificultate pe ceilalţi.
Deci, o listă lungă de eşuări şi maşini transformate în epave, concentrate într-o singură zi în acest vad notoriu. Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter