(VIDEO) Duel între noul Range Rover şi Toyota Land Cruiser 200, departe de asfalt

11 Noiembrie 2022, 13:47
Redacţia PiataAuto.md
Range Rover e un model cu o tradiţie uriaşă în a asigura confort excepţional la bord în combinaţie cu capacităţi de offroad dintre cele mai avansate din lume, dar despre noua generaţie se spune deja, pe alocuri, că ar fi prea fină, că ar fi renunţat la prea mult din caracterul său sau că decizia de a folosi un V8 de BMW, în locul precedentului V8 britanic, n-ar fi una apreciată. Britanicii au vrut să-şi testeze noul offroader de vârf al ţării lor în comparaţie cu unul legendar din Japonia — Toyota Land Cruiser. Şi pentru că Land Rover-ul era cu motor V8, iar Land Cruiser 300 nu are un motor V8, a fost ales un Land Cruiser 200.
Aparent, asta indică asupra unei lupte inegale, or, Land Cruiser 200 e o maşină lansată mai bine de un deceniu în urmă, fiind pusă acum într-un duel direct cu o maşină nouă, proiectată la 15 ani diferenţă. Dar tocmai asta poate face acest duel mai interesant, britanicul fiind pus să lupte cu o legendă cu statut confirmat deja.
Toyota ar fi putut câştiga, cu siguranţă, dar la traversările prin denivelări mari, şoferul care o conducea părea să-i imprime prea mult traiectorii stângace. Au fost şi probe la care Range Rover a trecut mai lin şi mai fin, însă. Aşa că verdictul final al arbitrului din video a fost că Range Rover a ieşit învingător.
Vezi în video-ul de mai jos cât de bună a fost performanţa ambelor offroader-e.
0
2,024
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!