(VIDEO) Încă un Mercedes, surprins într-o tentativă de drift nereuşit pe străzile din Chişinău

12 Noiembrie 2022, 08:09
Redacţia PiataAuto.md
Ultima săptămână e neobişnuit de plină de încercări de drift în Chişinău. După ce sâmbăta trecută ieşiseră la iveală imaginile cu un şofer de BMW care făcea derapaje la sensul giratoriu de la Calea Ieşilor şi părea că reuşise să-şi controleze bine maşina, deşi manevra era neregulamentară şi periculoasă, la o zi distanţă un alt şofer de BMW fusese surprins derapând haotic pe strada Albişoara, fiind la un pas de a intra în maşinile de pe contrasens. Poliţia a anunţat ulterior că a identificat şoferul, se dovedise că acesta închiriase BMW-ul, iar el fusese amendat şi maşina dusă la parcarea specială. Ei bine, ieri dimineaţă o nouă asemenea tentativă a fost surprinsă de camera de bord a unui vizitator, care ne-a trimis imaginile la redacţie. De această dată protagonistul e un Mercedes W124.
Data inscripţionată în video nu e cea corectă, însă situaţia a avut loc ieri, în condiţii de ploaie uşoară, pe strada Ginta Latină din sectorul Ciocana al Chişinăului. Mercedesul a vrut să schimbe banda iniţial de pe stânga pe dreapta exact în intersecţie şi autorul filmării i-a permis să treacă. Mercedesul a virat apoi spre dreapta cu o încercare de a arunca maşina în drift, dar aceasta şi-a menţinut aderenţa. Mai sus pe stradă, însă, încercarea a fost repetată, iar Mercedesul şi-a pierdut rapid aderenţa, fără ca şoferul să poată controla mai departe maşina, aşa că ea a pornit pe o traiectorie haotică, îndreptându-se spre maşinile parcate de alături.
Din fericire, datorită faptului că acele maşini erau marcate mai sus, la baza acelor locuri exista o denivelare, pe care roata stângă a Mercedesului a atins-o şi şi-a corectat traiectoria, fără a le lovi. Practic, acea denivelare a salvat situaţia de la un accident. Vezi totul în situaţia de mai jos.
0
12,027
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (1)
Geo
Brăila, România
la 13 Noiembrie 2022 - 13:52
Aceștia nu sunt șoferi, sunt prosti și incostienti. Așa au învățat la școală de șoferi sa procedeze?
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!