(VIDEO) Ineos Grenadier, offroader-ul cu siluetă de Aro, a avut de înfruntat inundaţii în Australia, înaintând prin condiţii impredictibile de viaţă reală

6 Noiembrie 2022, 19:43
Redacţia PiataAuto.md
Mai mulţi ingineri şi piloţi de teste care au lucrat la Ineos Grenadier au fost trimişi înainte de startul producţiei în Australia cu câteva exemplare ale offroader-ului, pentru a-l testa în condiţiile nemiloase ale acestei ţări. Doar că pe parcursul testărilor îndelungate, la un moment dat, în loc deşerturi aride şi prăfuite, echipa s-a pomenit în mijlocul unei regiuni, în care într-o săptămână a căzut volumul anual de precipitaţii, provocând inundaţii majore şi rupând conexiunile normale cu drumurile. Condiţii impredictibile de viaţă reală, deci, dar Ineos Grenadier a fost creat exact pentru asta.
Inundaţiile au impus echipa să staţioneze câteva zile într-un loc din cauza drumurilor blocate, neasfaltate. Până şi camionul Unimog de însoţire s-a împotmolit şi a trebuit tractat de Ineos, offroaderul cu siluetă care nu poate să nu ne amintească nouă, celor din Estul Europei, de Aro.
Ulterior s-a decis evacuarea echipei din zona afectată, chiar dacă existat porţiuni inundate de drum. Exemplarul Ineos avea admisia ridicată şi teoretic ar fi putut face faţă.
S-a împotmolit şi el la un moment dat şi a trebuit tractat de Unimog, primind înapoi favoarea din ziua anterioară. Apoi, şi-a luat din nou viteză şi a traversat zona problematică.
A mai existat o porţiune de drum prea inundată pentru a-i fi permisă trecerea şi echipa a trebuit să înnopteze, după care traverseze a doua zi dimineaţă, prin apă.
Şi partea cea mai frumoasă e că acest offroader creat pentru a fi durabil şi nepretenţios în condiţii grele a făcut exact ceea pentru ce a fost proiectat, a fost exact tipul de maşină pe care se poate baza cineva în condiţii extreme. Vezi totul în video-urile de mai jos.
0
1,721
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!