(VIDEO) Lucid anunţă primul său SUV electric, Gravity, care promite o autonomie de până la 800 km

16 Noiembrie 2022, 14:28
Redacţia PiataAuto.md
Lucid e compania care a reuşit să se impună frumos pe piaţă cu primul său model, sedanul electric Air, care poate avea o autonomie de până la 830 km, omologată oficial în SUA, şi o putere totală de peste 1.050 CP. Acum, cei de la Lucid anunţă şi primul lor SUV, numit Gravity, care promite o abordare absolutistă similară.
Cei de la Lucid au prezentat acum doar primele imagini şi au anunţat că vor anunţa datele tehnice complete la începutul anului 2023, dar au făcut şi câteva sugestii interesante, care ne pot oferi o incursiune în ceea ce va reprezenta acest SUV electric. În primul rând, Lucid menţionează că Gracity va avea o performanţă „de supercar”, care va tăia respiraţia prin felul în care accelerează, deci putem aştepta puteri similare pe versiunile de top, de până la 1.050 CP şi mai mult, până spre 1.200 CP.
Modelul va fi unul cu 3 rânduri de scaune şi va oferi cea mai mare autonomie a maşinilor vândute în SUA, imediat sub cifrele lui Lucid Air. Iar această afirmaţie plasează autonomia viitorului SUV Lucid Gravity în jurul a 800 km.
Aşadar, dezvăluirea completă a lui Lucid Gravity va avea loc la începutul anului 2023, tot atunci urmând a începe şi rezervările. Producţia propriu-zisă va demara în 2024. Vezi mai jos un scurt video de prefaţare a noului SUV electric Lucid.
0
858
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!