(VIDEO) Multaşteptatul film despre Ferruccio Lamborghini şi rivalitatea sa cu Ferrari e aproape, iar trailer-ul acestuia a fost dezvăluit

2 Noiembrie 2022, 13:55
Redacţia PiataAuto.md
Istoria apariţiei Lamborghini în lume auto e una din cele mai palpitante din câte au existat vreodată, unde ego-urile personale, rivalitatea şi ingineria genială dusă la absolut prin eforturi supraomeneşti au format ingredientele ei. Acum, această istorie va fi spusă de filmul „Lamborghini: The Man Behind The Legend” („Lamborghini: Omul din spatele legendei”), care va fi lansat la 18 noiembrie 2022.
Producţia filmului a început încă în anul 2016, deci se împlinesc 6 ani decât creatorii peliculei lucrează la ea, anunţând de mai mult ori că o fac cu o pasiune profundă pentru personajele implicate şi pentru istorie, păstrând totul cât mai aproape de realitatea a ceea ce s-a întâmplat. Actorul Frank Grillo e cel care a primit rolul lui Ferrucio Lamborghini, iar rivalul său, Enzo Ferrari, e interpretat de Gabriel Byrne.
Fireşte, nu lipsesc nici modelele Lamborghini, de la primul model şi primul motor V12 creat de Bizzarrini, până la modelele care au obţinut cea mai mare notorietate în istoria mărcii italiene. Într-un cuvânt, e o istorie intensă, care promite să delecteze pasionaţii auto, aşa cum puţine filme mai reuşesc s-o facă.
Vezi mai jos şi trailer-ul noului film, dezvăluit de curând.
0
3,548
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!