(VIDEO) Noua motocicletă BMW M se duelează cu un Ferrari SF90 de 1000 CP

26 Noiembrie 2022, 14:54
Redacţia PiataAuto.md
De ceva timp încoace, BMW are o motocicletă cu emblemă M pe ea. Este poate cel mai dorit model de performanţă din gama actuală a producătorului german, creat cu ocazia a cinci decenii ai diviziei M şi există în două versiuni — M R şi M 1000 RR, disponibil şi într-o versiune Competition de 212 CP. Mai multe despre motocicletele BMW M am scris acum o lună într-un articol detailat, iar în duelul de azi participă tocmai o asemenea motocicletă BMW M 1000 RR, de 212 CP, care poate atinge o viteză de 314 km/h.
Cântărind mai puţin de 200 kg, e o motocicletă cu performanţă de hypercar, având mai puţin de 1 kg per CP. Aşadar, i se cuvenea un adversar pe măsură. Iar în duelul de mai jos a primit unul, în forma lui Ferrari SF90, maşina cu propulsie hibridă compusă dintr-un motor V8 şi 3 electromotoare, care livrează împreună 1.000 CP. Cine învinge, deci?
Răspunsul ar fi fost motocicleta diviziei M de la BMW, dacă n-ar fi fost fizica celor două roţi a oricărei motociclete. Anume ea impune oricare motociclist să-şi dozeze puterea motorului atât cât să poată păstra echilibrul şi aderenţa. Deci, cu start de pe loc, învinge Ferrari. Dar nu şi cu start din mişcare, unde motociclete îşi arată potenţialul frumos.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,040
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!