(VIDEO) Pedeapsă imediată, livrată de poliţia din Chişinău unui şofer care mergea în direcţie inversă pe un drum cu sens unic

8 Noiembrie 2022, 08:38
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău are multe străzi cu sens unic, mai ales în sectoarele Centru şi Telecentru, iar respectarea direcţiilor de deplasare pe acestea e un principiu de bază în siguranţa circulaţiei rutiere. Totuşi, ieri seară un şofer al unei Toyota a vrut să economisească timp şi a luat-o în direcţia inversă pe strada Dokuceaev, mizând probabil pe traficul nocturn aproape pustiu. Din nefericire pentru el, exact în acel moment pe acolo trecea un echipaj de poliţie cu o Dacia Duster.
Paradoxul e că Toyota ieşise din parcarea unui supermarket şi a parcurs doar vreo 20 metri de stradă în sens invers, dar a stat totuşi la un semafor imaginar într-un mod impropriu şi periculos, în timp ce ieşirea regulamentară se afla 40 metri mai în jos, pe şoseaua Hânceşti, pe aceeaşi stradă care mergea şi maşina poliţiei. Iar după ce ar fi ieşit regulamentar, ar fi putut merge în orice direcţie, fără nevoia vreunei ocoliri. Deci, efectiv, s-au economisit 20 secunde.
Maşina poliţiei a observat şoferul aflat acolo unde nu trebuia să se afle, a aprins girofarul şi l-a tras pe dreaptă, pentru a-i înmâna amenda şi punctele de penalizare. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebok / grupul Lista AutoHam Moldova
0
1,407
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!