Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Rezultate excepţional de bune ale piloţilor din Moldova la campionatul de offroad din România

15 Noiembrie 2022 - 09:30
Redacţia PiataAuto.md
Week-end-ul trecut la Iaşi a avut loc campionatul naţional de offroad din România, unde au participat şi echipaje din Republica Moldova, care au reuşit să atingă rezultate excepţional de bune. Un echipaj a luat locul 1 din 14 concurenţi la categoria Open, iar altul — locul 2 din 18 concurenţi la categoria Standard B. Şi au făcut-o într-un mod spectaculos, cu un parcurs exemplar al traseului.
Echipajul care a luat locul 1 a fost format din pilotul Oleg Varzari şi copilotul Denis Bujor, care au înaintat pe un buggy meşterit în Moldova, dotat cu un motor V8 stoc de Audi, de 4,2 litri! Puterea acestui propulsor legendar Audi a fost mai multă decât suficientă pentru greutatea redusă a bolidului, aşa că echipajul a reuşit să marcheze un timp record, cu 10 secunde mai rapid decât următorul concurent. Acest timp nu a putut fi echivalat nici de concurenţii din alte categorii, care au parcurs acelaşi traseu!
Celălalt echipaj a fost format de pilotul Victor Zadîr şi copilotul Vitalie Chiosea şi a participat cu un offroader Mitsubishi Pajero, dotat cu un motor de stoc de 3,2 litri. Şi această maşină a fost pregătită de competiţie în Moldova şi a fost pilotată cu iscusinţă, cu excepţia primei încercări, când echipajul a avut un mic rateu la perceperea culorii semaforului, din cauza diferenţelor de semafoare folosite în Republica Moldova şi-n România la asemenea competiţii. Dar echipajul şi-a învăţat lecţia rapid şi iscusinţa în condus de offroad le-a adus ulterior locul 2 într-o categorie cu mare concurenţă.
Vezi mai jos şi un video cu înaintarea celor două echipaje din Republica Moldova la campionatul din Iaşi.

Sursa video: Facebook / Jeep Travel Moldova
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter