(VIDEO) Un BMW, surprins făcând drift continuu la un sens giratoriu din Chişinău, printre alte maşini din trafic, la miez de noapte

5 Noiembrie 2022, 08:22
Redacţia PiataAuto.md
Un locuitor al Chişinăului, deranjat de sunetele maşinilor care-şi dezlănţuie caii-putere în oraşul nocturn, a fost ieri noapte martorul unui episod de drift continuu al unui BMW pe sensul giratoriul de la Calea Ieşilor, acolo unde BMW-ul l-a tot trecut de câteva ori în secvenţe de derapaj controlat.
Odată cu repararea sensului giratoriu de la Ion Creangă şi a străzilor adiacente, asfaltul de aici e unul perfect, şi nimic nu e mai potrivit pentru derapaje controlate continue decât un traseu circular, aşa că şoferul de BMW şi-a tot ţinut maşina în drift cât de mult a putut. Problema e că e un drum public, pe care mai circulau şi alte maşini, iar asemenea situaţii sunt şi neregulamentare, şi potenţial periculoase.
Totuşi, spre deosebire de multe alte situaţii din anii anteriori, când mai erau surprinse asemenea drift-uri în diverse sensuri giratorii, şoferul BMW-ului de acum pare să-şi stăpânească mult mai bine bolidul. Prin urmare, probabil ar avea şanse bune în campionatul naţional de drift, dacă tot avem deja o asemenea disciplină de motorsport.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova
0
15,514
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!