(VIDEO) Un Ferrari SF90 hibrid, de 1.000 CP, se duelează cu un Porsche 911 Turbo S de 650 CP, notoriu pentru a fi invincibil

12 Noiembrie 2022, 14:39
Redacţia PiataAuto.md
Da, Porsche 911 Turbo S nu are cel mai mare număr de cai-putere dintre maşinile performante, dar ştie într-atât de bine să pună cei 650 CP pe asfalt, încât a devenit notoriu pentru invincibilitate. Lista de maşini care au reuşit să-l învingă e excepţional de mică, şi e cuprinsă fie de hipercar-uri precum Bugatti, fie de maşini electrice cu mii de cai-putere şi dezlănţuire imediată de cuplu. Acum a venit şi un mare duel cu Ferrari SF90, modelul Ferrari cu propulsie hibridă şi o putere cumulată de 1.000 CP!
SF90 are un V8 turboaspirat montat median, plus un electromotor integrat între cutie de viteze şi motor, aceste două unităţi trimiţând puterea punţii spate. Pe lângă asta, mai există alte două electromotoare care-şi trimit forţa punţii faţă, fiecare către una dintre roţi.
Şi această formulă a inginerilor Ferrari a putut învinge, în sfârşit, invincibilul Porsche 911 Turbo S. Şi nu doar cu o fracţiune mică de secundă, ci detaşat şi clar, fără drept de apel. Şi, surprinzător, dar Ferrari a învins şi la testul de frânare, lucru care se întâmplă rar în faţa celor de la Porsche. Dar inginerii Ferrari au reuşit să facă o maşină de 1.000 CP, care cântăreşte 1.570 kg, iar rezultatele sunt fascinante!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,366
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!