Un joc video cu maşini, creat de o echipă de IT-işti din Moldova şi România, a ajuns în topul celor mai descărcate de pe AppStore

25 Noiembrie 2022, 10:52
Redacţia PiataAuto.md
Un nou joc video cu maşini, proaspăt lansat de o echipă de IT-işti din Moldova şi România, a ajuns în topul celor mai descărcate jocuri din categoria racing de pe AppStore. Jocul are până şi steagul Republicii Moldova, încorporat în decorul unei curse ce are loc pe Lună.
Denumirea noului joc e Racing Tracks: Drive hot cars şi a creat de o companie pe nume Midnight, care îşi are sediul central în Chişinău, dar şi o filială în Bucureşti. La momentul redactării acestui articol, jocul se află pe locul 8 în categoria Racing de pe AppStore, dar, după alte informaţii el s-ar fi clasat şi pe locul 1 la 24 ore de la lansare.
Nu e primul joc video cu maşini, creat de o echipă din Moldova, care se bucură de succes internaţional. În 2021 anunţam despre planurile altei echipe din Chişinău de a crea în 2022 un alt joc cu maşini, unde protagoniştii trebuiau şi să participe în curse, dar şi să-şi construiască o proprie istorie în joc. Acel joc a fost lansat, aşa cum se promitea, iar acum se pregătesc şi update-uri pentru el.
Popularitatea acestor jocuri video cu maşini, create de echipe de IT-işti din Moldova şi România demonstrează încă o dată viabilitatea acestei industrii din ţara noastră, într-o lume digitală. Iar atunci când aceste produse devin apreciate la nivel global, atât de rapid, asta certifică şi talentul enorm pe care-l au aceste echipe în a crea produse care cuceresc pasionaţii din toată lumea.
1
3,066
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!