(VIDEO) Un youtuber din SUA şi-a cumpărat o Lada 2107 din Ungaria şi-şi împărtăşeşte experienţa

18 Noiembrie 2022, 13:13
Redacţia PiataAuto.md
Prin părţile noastre Lada 2107 încă e nu e privită ca o piesă exotică, de colecţie, decât cu mici excepţii, dar în SUA, acolo unde nu s-a vândut niciodată drept model curent, unii pasionaţi mai excentrici gustă din când în când din ideea unei maşini pe care o conduc zâmbind şi despre care pot povesti tuturor oricând. Majoritatea modelelor estice sunt de obicei deţinute în SUA tot de către cei cu rădăcini din Europa de Est, dar de curând un youtuber şi-a cumpărat o asemenea Lada 2107 şi şi-a împărtăşit experienţa pe un alt canal de youtube popular.
Acesta explică de unde a cumpărată maşina, găsind-o în garajul unui cuplu care are mai multe maşini estetice şi tocmai 3 Lada similare, iar maşina asta fusese importată din Ungaria, deci e ceea ce în URSS se numea „de export”, fiind invitabil mai bună decât cele oferite pe piaţa internă. Pentru cei care cunosc mai puţin istoria modelului, youtuber-ul explică şi corelarea sa cu Fiat 124, şi diferenţele mici dintre modelele 2105 şi 2017.
Dar, fireşte, cea mai interesantă parte e experienţa în care a trebuit să se tot convingă că cumpere maşina, pentru că entuziasmul iniţial i se tot stingea pe parcurs. A cumpărat-o până la urmă, iar viaţa alături de ea abia urmează. Youtuber-ul nu-şi face planuri de lungă durată, sugerând că o va putea „răbda” maxim pentru 1-2 video-uri, dar, experienţa promite a fi una exotică, mai ales în SUA.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
6,094
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!