(VIDEO) Un youtuber din SUA şi-a cumpărat un camion clasic de pompieri, pentru a-i testa rezistenţa şi a se simţi în pielea pompierilor

24 Noiembrie 2022, 12:41
Redacţia PiataAuto.md
Un youtuber din SUA, renumit pentru scenariile adeseori duse spre absurd din video-urile sale, şi-a cumpărat un camion de pompieri, pentru a-i testa rezistenţa, dar mai ales pentru a se simţi în pielea pompierilor. N-a durat mult până camionul clasic a început să se dezintegreze şi într-un final, fiind lăsat să o ia la vale, întâlnirea cu un copac a fost cea care i-a pecetluit soarta.
Youtuber-ul a avut ideea de a se pune în pielea pompierilor după ce a dat întâmplător peste un pompieri voluntar într-un câmp agricol. Acesta oprise să vadă ce se întâmplase, intrând pe câmp, când fusese bruscat de pompier să părăsească imediat locul incendiului stins, spunându-i-se că poate fi şi arestat. Astfel, pompierii din SUA au o autoritate legală imensă la scena unui incendiu, putând dispune relocări de bunuri, distrugerea lor dacă e nevoie pentru stingerea incendiului şi îndepărtarea oricăror martori sau obstacole, fapt care multora le va părea firesc, atât timp când nimeni nu abuzează de asta.
Youtuber-ul a văzut la scurt timp un camion de pompieri pensionat la vânzare, aşa că s-a gândit că ar fi ocazia perfectă să se simtă şi el pompieri în timp ce-i testează rezistenţa. Acelaşi protagonist a mai încercat anterior să distrugă o Toyota Hilux, care a tot rezistat, iar mai nou şi un Mercedes G-Class AMG, căruia a trebuit să-i schimbe întreg motorul cu unul nou, după un şoc hidraulic. În fine, testele de rezistenţă pe câmpuri şi prin păduri cu un ditamai camion mare de pompieri sunt mult mai spectaculoase.
Camionul a rezistat dârz cât a putut, spulberând chiar obstacolele din faţa sa ca-n filme, datorită barei metalice şi structurii tari. Dar, într-un final, când a fost lăsat să o ia la vale printre copaci, un impact final cu un copac i-a fost fatal.
Întreg video-ul e pestriţat cu doze de absurd, aşa că am setat player-ul să înceapă la momentul acţiunii cu camionul de pompieri. Dacă vrei să vezi întregul video, îi poţi face scroll manual la început.
0
1,273
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!