O maşină suspendată, descoperită dimineaţa în Chişinău, a fost de fapt lovită de un BMW, care ar fi fugit de la locul accidentului

3 Decembrie 2022, 18:01
Redacţia PiataAuto.md
Astăzi dimineaţa, locuitorii sectorului Râşcani din Chişinău au fost surprinşi să descopere că pe strada Kiev o maşină, ce pare a fi un MG, stă suspendată pe una din construcţiile de pe trotuar, cu două roţi în aer deasupra unor scări. Primele imagini distribuite în mediul online acuzau proprietarul că ar fi parcat în asemenea mod. Dar, de fapt, adevărul e altul.
Pe parcursul nopţii maşina a fost lovită cu putere în timp ce era parcată într-o zonă în care se aflau mai mult maşini. Posteriorul MG-ului a avut de suferit mult, iar maşina a fost împinsă spre construcţia de pe trotuar, oprindu-se cu două roţi suspendate în aer.
Mai mult ca atât, şi un Mitsubishi Lancer, care era parcat alături, pare să se fi ales cu zgârieturi.
Printre piesele deteriorate, rămase la faţa locului s-au putut observa elemente de la grila unui BMW. Prin urmare, informaţiile preliminare indică asupra unui BMW care a lovit cu putere MG-ul, după care şoferul a fugit de la locul accidentului.
Am încercat să aflăm de la poliţie informaţii dacă până la această oră BMW-ul şi şoferul acestui a fost găsit, deocamdată nu am obţinut vreo confirmare. Dar e cert că în această situaţie, proprietarul acestui MG albastru este păgubitul, care s-a ales cu maşina deteriorare fără nicio vină.
Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online
0
2,009
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!