Poliţia de Frontieră din Moldova a achiziţionat 49 de automobile noi, majoritatea Dacia Duster şi Toyota Hilux

30 Decembrie 2022, 15:51
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia de Frontieră din Moldova a recepţionat astăzi un lot de 49 de automobile noi, unele achiziţionate din fonduri proprii, altele datorită donaţiilor partenerilor de dezvoltare. Majoritatea dintre maşinile recepţionate acum sunt Dacia Duster şi Toyota Hilux, dotate cu tracţiune integrală, care vor fi folosite inclusiv la misiune de patrulare în zonele de frontieră, departe de asfalt.
Astfel, din cele 49 de automobile noi, 30 sunt de model Toyota Hilux. Maşinile sunt în motorizare diesel, şi sunt în dotare apropiată de cea de bază, ea fiind mai practică pentru serviciul poliţiei de frontieră. Aceste maşini vor avea jante de oţel, faruri halogene simple, însă vor beneficia de un troliu pentru a putea ieşi din situaţii dificile de înaintare.
Bena lor va fi utilă pentru transportul dronelor noi, pe care poliţia de frontieră le-a primit mai devreme în acest an.
Pe lângă Hilux, poliţia a mai primit 16 exemplare Dacia Duster, care par echipate mai generos, datorită prezenţei tracţiunii integrale. Poliţia de Frontieră din Moldova a mai achiziţionat şi în trecut exemplare Duster, inclusiv de generaţie precedentă, iar acestea s-au dovedit a fi fiabile în exploatarea lor.
Şi, în fine, în lotul actual se mai numără şi 3 exemplare Dacia Logan, care sunt destinate mai mult sarcinilor de transport pe drumuri asfaltate.
0
2,324
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!