Poliţia din Italia a traversat ţara cu un Lamborghini pentru a livra de urgenţă doi rinichi, aşteptaţi de doi pacienţi

22 Decembrie 2022, 17:38
Redacţia PiataAuto.md
În Italia, o ţară care e considerată deseori drept patria supercar-urlor, e oarecum firesc ca şi poliţia să aibă în dotare câteva asemenea maşini performante. Iar poliţia statală are două Lamborghini Huracan, unul dintre care l-a folosit de curând pentru o misiune nobilă, cea de a livra cu rapiditate doi rinichi donaţi şi aşteptaţi de doi pacienţi, unul la un spital din Roma şi altul la un spital din Modena.
Livrarea de organe pentru transplant e întotdeauna o misiune ce trebuie îndeplinită rapid, iar atunci când organele unui donator devin disponibile, medicii trebuie să ia o decizie rapidă pentru cea mai rapidă şi eficientă metodă de a le transporta pacienţilor în aşteptare. De această dată, Centrul Naţional de Transplant al Italiei a considerat că ajutorul poliţiei ar fi cel mai eficient.
Astfel, un medic şi un poliţist au fost cei care au efectuat livrarea cu un Lamborghini Huracan, punând cutia frigorifică în care se aflau rinichii în portbagajul din faţă, al maşinii. Huracan e un model cu motor montat median, prin urmare portbagajul său se află în faţă.
Şi, cu ajutorul girofarurilor, Lamborghini-ul poliţiei italiene a putut goni cu rapiditate pe autostrăzile ţării, efectuând livrarea în timp util.
0
2,085
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!