Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un Ford Fiesta scurt şi bizar a fost descoperit într-o parcare din SUA, dar există o explicaţie

6 Decembrie 2022 - 14:22
Redacţia PiataAuto.md
Acum două zile un Ford Fiesta bizar a fost observat într-o parcare din SUA. Maşina e scurtată substanţial rămânând doar cu uşile faţă, după care se termină brusc cu un hayon-ul. A fost scurtat şi ampatamentul, astfel că până şi partea de jos a uşilor faţă a trebuit tăiată, pentru a face loc aripilor spate. Maşina a trezit discuţii intense printre pasionaţii auto, dar până la urmă enigma a fost rezolvată.
Iniţial, mai mulţi utilizatori au crezut că cineva iscusit în modificări de imagini a alterat pur şi simplu imaginea într-un program. Dar nu e aşa, acest Ford Fiesta este cât se poate de real şi chiar merge şi e perfect funcţional.
Apoi, toţi şi-au pus întrebarea de ce ar depune cineva atât de mult efort şi bani pentru a tăia şi modifica o maşină, care, până la urmă, să devină doar un Ford Fiesta? Oare nu era mai simplu să se caute un smart fortwo mai scurt din start, sau o Toyota iQ?
Ei bine, până la urmă explicaţia a venit din anturajul proprietarilor acestui Ford Fiesta. E vorba de o familie, care deţine un atelier de lucrări de caroserie în Texas şi care şi-au făcut o pasiune din a scurta tot felul de vehicule, transformându-le în maşini exotice. În acest caz, au ales un Ford Fiesta pentru că e cu tracţiune faţă şi a fost mai uşor să-l adapteze, lăsându-l perfect funcţional, ca să poată circula pe drumurile publice cu el.
Iar proprietarii acestui Ford nu circulă neapărat la distanţe foarte lungi cu el, ci-l agaţă în spatele unui autobuz expediţionist pe care-l deţin. Practic, lungimea mai mică a Fordului trebuia să se încadreze în lăţimea autobuzului, iar acum Fordul e coborât doar când marele autobuz de expediţie „ancorează” undeva, iar micuţul Ford e folosit pentru a se deplasa prin oraşe şi împrejurimi, fără a intra cu autobuzul pe acolo.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter