Un autocar cu 35 de persoane, dintre care 15 copii, s-a răsturnat astă-noapte în Paşcani, judeţul Iaşi, serviciile de intervenţie au activat planul roşu

17 Decembrie 2022, 09:20
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astă-noapte, în jurul miezului nopţii, la intrarea în oraşul Paşcani, din judeţul Iaşi, România. Un autocar cu 35 de persoane la bord, dintre care 15 erau copii cu vârste cuprinse între 14-17 ani, s-ar răsturnat. Imediat, autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, din cauza numărului mare de persoane ce necesitau ajutor medical.
Din fericire, toţi cei de la bord au supravieţuit, însă există răniţi, unii dintre ei foarte grav. Opt ambulanţe au mers spre locul intervenţiei, dar şi un echipaj de terapie intensivă mobilă şi două autospeciale de transport de victime multiple. Au venit şi salvatorii cu un utilaj de descarcerare grea.
Din cei 35 de persoane care se aflau la bordul autobuzului, 25 au fost transportate la spital, 2 dintre ele fiind transportate la spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi. Cei doi copii duşi la Iaşi erau în stare gravă şi, din păcate, una din adolescente a rămas fără braţe în urma acestui accident teribil.
Pasagerii de la bordul autobuzului erau membrii unui ansamblu artistic şi de deplasau din Botoşani spre Ialomiţa.
Foto: Autobuzul răsturnat la Paşcani
0
4,201
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!