Un nou accident grav la Pasajul Unirii din Bucureşti, un autobuz cu 47 turişti străini a intrat în limitatorul de înălţime

23 Decembrie 2022, 18:14
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs în după amiaza zilei de azi la Pasajul Unirii din Bucureşti, probabil cel mai grav produs de la inaugurarea lui în forma sa actuală. Un autobuz cu 47 de turişti greci a intrat din plin în limitatorul metalic, după ce şoferul a ignorat avertizările. Nivelul superior al autobuzului s-a deteriorat puternic, iar un turist a decedat.
În urma accidentului mai mulţi turişti au fost răniţi, iar unii dintre ei au avut nevoie de descarcerare. Mai mulţi pasageri au fost transportaţi la spital în stare inconştientă, iar unul dintre ei, un bărbat cu vârstă cuprinsă între 40 şi 50 de ani, a decedat în drum spre spital.
Autorităţile au iniţiat o anchetă penală pentru ucidere din culpă, iar poliţia a solicitat administraţiei publice locale din Bucureşti suplimentarea indicatoarelor rutiere în scopul prevenirii de noi accidente.
Pasajul Unirii este limitat la 3,5 metri înălţime şi există o mulţime de indicatoare care atenţionează despre acest fapt, iar limitatoarele sunt marcate contrastant, vizibil. În pofida acestui fapt, se găsesc periodic şoferi care ignoră toate aceste avertizări şi nu ţin cont de înălţimea propriului vehicul, ajungând să producă accidente grave. Din păcate, cel de azi a cauzat şi o pierdere de vieţi omeneşti.
0
2,947
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!