Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa într-un Smart, într-un accident din Moldova

31 Decembrie 2022, 09:26
Redacţia PiataAuto.md
Un accident rutier, care ar fi fost calificat în mod normal ca unul de gravitate medie, a dus la decesul unui tânăr de 23 de ani, care era pasager la bordul unui automobil Smart, într-un accident din Republica Moldova, după un impact lateral.
Accidentul s-a produs aseară lângă localitatea Corlăteni, după ce şoferiţa de 24 de ani, care conducea Smart-ul, nu a cedat trecerea, iar maşina sa a fost lovită în lateral de un Opel Astra, care circula regulamentar pe traseu şi era condus de un bărbat de 45 de ani. Se pare că la bordul Smart-ului se mai afla o pasageră, atât ea, cât şi şoferiţa, fiind preluate de urgenţă de medici.
Smart-ul implicat în accident e de model forfour, care împărţea aceeaşi platformă tehnică cu Mitsubishi Colt, din timpurile când Daimler deţinea acţiuni la Mitsubishi. Partea neobişnuită e că, judecând după deteriorările suferite de Opel, forţa de impact nu a fost una deosebit de mare, or, partea frontală a maşinii e cea care se deformează cel mai mult, de obicei. În mod normal, automobilele sunt proiectate să facă faţă unui impact lateral de o asemenea forţă, protejându-şi pasagerii. De ce nu s-a întâmplat şi în cazul Smart-ului — e greu de spus la această etapă.
0
2,340
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!