Urmărire de amploare a unui Mercedes în Chişinău, după ce acesta a dat peste poliţişti, când a fost oprit

12 Decembrie 2022, 22:34
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova raportează despre un caz cu totul ieşit din comun, petrecut în după amiaza de azi. O urmărire de amploare, cu un număr mare de echipaje de poliţie implicate, a avut loc în centrul Chişinău, după ce şoferul unui Mercedes a fost oprit pe strada Columna, iar la scurt timp a demarat şi a dat peste doi poliţişti cu maşina, fugind de la faţa locului.
Poliţia spune că a oprit Mercedesul din cauza traiectoriei neuniforme pe care se deplasa acesta. Acesta a oprit şi deschis geamurile, dar în scurt timp a refuzat să se conformeze cerinţelor poliţiştilor şi a demarat în trombă, lovind doi poliţişti care se aflau pe traiectoria maşinii.
În scurt timp a fost demarată o operaţiune de urmărire şi blocare a Mercedesului, la care s-au alăturat mai multe echipaje ale poliţiei. Într-un final, Mercedesul a fost blocat în curtea unui bloc de pe strada Cojocarilor, tot din centru. Şoferul a fost imediat imobilizat şi reţinut pentru 72 de ore.
Poliţiştii au constatat că acesta nu avea permis de conducere, iar maşina a luat-o în chirie. Pentru că suspectau că şoferul de 24 de ani se afla sub influenţa substanţelor narcotice, l-au dus la dispensarul narcologic, unde i-au fost prelevate probe. Şoferul este cercetat penal şi rămâne în arest preventiv.
0
24,013
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!