(VIDEO) Aceasta e o Tesla Model Y, transformată într-un offroader electric de un atelier din Germania

26 Decembrie 2022, 19:14
Redacţia PiataAuto.md
Odată ce Tesla Model Y e fabricată în Germania de câteva luni bune şi înregistrează cifre superbe de vânzări, depăşind până şi modelele cu motoare cu ardere internă ale mărcilor premium din Germania, se pare că şi atelierele de modificări şi-au îndreptat atenţia asupra modelului electric. Cea mai proaspătă lansare vine de la atelierul Delta 4x4, care a transformat Tesla Model Y dintr-un SUV într-un offroader, păstrându-i propulsia electrică.
Cel puţin asta e ceea ce pretind creatorii germani ai versiunii modificate că au făcut. Efectiv, maşina electrică a primi o suspensie cu gardă la sol mărită, cu circa 5 cm, iar anvelopele mai mari şi noile arcuri la aripi au făcut-o şi cu 6 cm mai lată.
Pe lângă asta, maşina a fost echipată cu anvelope de offroad din cele care se montează de obicei pe offroader-e sau cel puţin pe SUV-uri mai ambiţioase. Iar ca spiritul de aventură să poată fi gustat cu mai multe echipamente, maşina a primit şi o construcţie cu portbagaj de pavilion.
Şi se pare că aceste modificări au fost suficiente pentru a face Tesla Model Y mult mai curajoasă în abordările de offroad, or, maşina standard e cunoscută pentru o gardă la sol modestă, care nu te inspiră la prea multe explorări. Acum, cei de la Delta 4x4 zic că au eliminat acest neajuns şi au făcut maşina electrică mult mai capabilă de a cuceri ţinuturi cu zăpadă şi noroi.
Vezi mai jos şi un video publicat de germani cu noua lor creaţie electrică.
0
1,675
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!