(VIDEO) Au apărut imaginile cu momentul accidentului cu Dacia şi SUV-ul răsturnat, acesta a schimbat banda neregulamentar şi a trecut aproape la roşu

26 Decembrie 2022, 09:47
Redacţia PiataAuto.md
Cu puţin timp în urmă informam despre un accident produs astă dimineaţă pe strada Albişoara în Chişinău, în care un SUV a fost răsturnat după un impact cu o Dacia, care întorcea în apropierea podului de la Ismail. Acum au apărut şi imaginile video cu momentul accidentului, care aduc mai multă claritate despre cum s-a întâmplat totul.
Dacia întorcea, iar semaforul de pe Albişoara era în schimbare spre roşu. Maşina de pe banda stângă a oprit regulamentar şi, întrucât pe banda dreaptă nu era nimeni, iar până la roşu mai rămăseseră clipe numărate, Dacia a continuat manevra de virare. Însă, SUV-ul Kia, care se afla după maşina care oprise pe banda stângă, a schimbat banda în ultimul moment spre dreapta, neregulamentar, încălcând marcajul de linie continuă între benzi. SUV-ul a trecut exact la hotarul dintre galben şi roşu şi s-a pomenit cu Dacia în plin proces de virare în faţa sa. În rezultat, acesta s-a răsturnat şi a fost proiectat pe trotuar.
Acum partea curioasă e pe cine va desemna poliţia drept vinovat. Îl va considera pe şoferul de Kia drept vinovat, sau pe cel de Dacia, iar pe cel din Kia îl va amenda pentru schimbarea neregulamentară a benzilor de circulaţie? Scrie în comentarii, care crezi că va fi verdictul poliţiei.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
7,796
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!