(VIDEO) Cum înaintează maşinile de offroad din Moldova, la un eveniment dedicat acestora din Călăraşi

26 Decembrie 2022, 14:48
Redacţia PiataAuto.md
Pasiunea pentru maşini de offroad şi discipline de motorsport care implică aceste maşini e cât se poate de intensă în Moldova, or, de terenuri potrivite nu ducem lipsă, iar pasionaţii au avansat foarte mult în a-şi pregăti maşinile profesionist. Astăzi un club de pasionaţi a publicat un video de la ultimul eveniment dedicat acestora, care a avut loc în împrejurimile satului Sadova din raionul Călăraşi, din centrul Moldovei.
Astfel, acţiunea de la această etapă de campionat a fost surprinsă într-un mod mult mai intens. Pe lângă asta, sfârşitul de toamnă şi trecerea spre iarnă au determinat şi un sol moale, care a făcut traversarea tuturor provocărilor mai spectaculoasă şi mai dificilă.
Iar la acest eveniment au fost prezente atât offroader-e clasice, de modele previzibile, precum Nissan Patrol în diverse generaţii sau Land Cruiser, cât şi maşini mai compacte, de la Niva la Suzuki Jimny.
Au existat şi momente când maşinile riscau răsturnarea şi a fost nevoie de ajutorul celor din jur, care le-au susţinut de la cădere şi le-au ancorat troliurile.
În fine, a fost un eveniment lung şi intens, iar partea frumoasă e că asta e una din puţinele discipline de motorsport care e în plin avânt în Moldova, datorită acestor pasionaţi care investesc timp şi efort pentru a-şi pregăti maşinile, dar şi datorită tot mai multor spectatori care vin să vadă aceste evenimente speciale.
Vezi totul în video-ul de mai jos, care are toată şansele să te facă să vrei să mergi pe viu să vezi următoarea ieşire, din 2023!
0
2,058
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!