(VIDEO) Cum sună şi cum se conduce noua Toyota GR86 pe zăpadă, prin Alpii din Elveţia

19 Decembrie 2022, 19:18
Redacţia PiataAuto.md
Toyota GR86 are deja un an de la lansarea primelor imagini li informaţii despre ea, dar parametrii săi în America de Nord sunt diferiţi faţă de cei europeni, iar în majoritatea ţărilor din Europa maşina a ajuns abia de curând. Cum se conduce noua Toyota GR 86 iarna, pe serpentine montane şi cum sună motorul său boxer, de 2,4 litri?
Da, noul model are în continuare un motor de Subaru sub capotă, de cilindree mai mare, de 2,4 litri, care dezvoltă acum 235 CP. Maşina e diferită, deci, de asemenea modele precum GR Yaris sau GR Corolla, dar, având tracţiune spate şi cutie manuală, e cel puţin la fel de interesantă.
Autorul unui canal de YouTube din Elveţia a scos de curând la o tură prin munţi noua Toyota GR86 şi şi-a filmat frumos experienţa, înregistrând fidel şi sunetul pe care-l produce motorul. Inevitabil, şi peisajele de iarnă din Alpii elveţieni au fost pe măsura experienţei, dar motorul boxer de cilindree mai mare, turat frumos în tandem cu o cutie manuală, e acea gură de inginerie de şcoală veche japoneză, într-o epocă în care asemenea mostre sunt foarte puţine la număr.
Vezi totul în video-ul de mai jos, neapărat cu sunet.
0
2,428
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!