Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Depăşire iresponsabilă a unui camion în Moldova, în condiţii de ceaţă, peste linia continuă, la un pas de accident frontal

9 Decembrie 2022 - 09:59
Redacţia PiataAuto.md
Ultimele zile au fost marcate de ceaţă densă pe aproape întreg teritoriul Moldovei, iar numărul accidentelor a fost unul foarte mari, o mare parte din ele având acelaşi scenariu — depăşiri periculoase, făcute în ceaţă, fără vizibilitate, adeseori încălcând şi interdicţiile de depăşire, după care urma un accident frontal cu cineva care circula regulamentar pe contrasens, întrucât în asemenea condiţii două maşini care vin în întâmpinare nu se văd decât când e prea târziu. Iar situaţia surprinsă de o cameră de bord, cu o depăşire iresponsabilă a unui şofer de camion, ilustrează elocvent cum se întâmplă asta.
Situaţia s-a produs ieri dimineaţă, pe traseul dintre localitatea Sadovoe şi oraşul Bălţi. Autorul filmării circula regulamentar pe partea sa de carosabil, când s-a pomenit la un moment dat cu un camion în faţa sa, aflată într-o plină depăşire multiplă a mai multor maşini, fiind pe contrasens, peste linia continuă, nemaivorbind de lipsa de vizibilitate pe care o avea şoferul de camion pentru a se antrena într-o asemenea depăşire.
Doar reacţia bună a autorului filmării şi viteza moderată pe care o avea acesta i-a permis să frâneze şi să tragă spre acostament, evitând un impact frontal. Totul a fost la un pas de a sfârşi cu un accident grav frontal, mai adăugând o tragedie la statistica sumbră a zilei de ieri. Poliţia a anunţat deja că a identificat şoferul de camionului, care are 45 de ani şi care a primit o amendă de 1.500 lei moldoveneşti (circa 75 euro), care poate fi redusă la 50% dacă e achitată timp de 72 de ore, şi 6 puncte de penalizare.
Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.

Sursa video: Echipa 902
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter