(VIDEO) Doi jurnalişti canadieni se amuză pe seama noii generaţii Toyota Prius, plină de hashtag-uri în interior

15 Decembrie 2022, 12:09
Redacţia PiataAuto.md
Noua generaţie Toyota Prius a fost dezvăluită de curând şi a generat impresii mai pozitive ca oricând, or, după un design hidos al precedentei generaţii, noul model a devenit cu adevărat atrăgător şi echilibrat, iar informaţiile despre puterea mult mai mare a sistemului de propulsie au condimentat şi mai mult aşteptările. Doi jurnalişti canadieni, însă, au descoperit şi chestii bizare, mai ale ales în habitaclul noului Prius.
Acesta e plin de hashtag-uri, inscripţionate peste tot unde te-ai aştepta mai puţin, fără vreo noimă şi făcute aşa, încât par o idee de umplutură, luată la vreo şedinţă de brainstorming a unor designeri obosiţi şi neinspiraţi.
Aceştia recunosc că maşina arată în sfârşit bine, sau cel puţin nu mai e la fel de urâtă de îngheaţă apele, ca înainte.
De asemenea, se amuză şi pe senzaţiile copleşitoare de condus, pe care le pretinde producătorul, spunând că maşina a evoluat de la o acceleraţie de 10 secunde până la sută la una de 7 secunde. Nu e rapidă, dar e suficient de rapidă. Iar ca să demonstreze lipsa de entuziasm la accelerare, au şi făcut un test cu start de pe loc, ascultând sunetul monoton, la aceleaşi turaţii, a unui motor cuplat la o transmisie cu raport continuu variabil.
Cei doi se mai amuză pe faptul că doar maşina cu echipări de top are toate patru geamuri cu regim AUTO la acţionarea butoanelor de coborâre şi urcare, în anul 2022.
Însă, sistemul de propulsie şi eficienţa lui sunt la un nivel excelent, iar acum există şi o versiune cu tracţiune integrală. Doar ideea că există un Prius AWD cât face!
Vezi impresiile jurnaliştilor din Canada în video-ul de mai jos.
0
8,042
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!