Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Momentul din istorie când cei de la Top Gear conduceau o Dacia, un Ford şi un VW prin Ucraina

5 Decembrie 2022 - 15:13
Redacţia PiataAuto.md
Veştile ce vin în zilele noastre din Ucraina sunt dominate de război, din cauza invaziei Rusiei din această ţară. Într-atât de mult s-au schimbat lucrurile, încât e aproape imposibil să ne mai amintim sau să ne gândim la cum era viaţa de dinainte de februarie 2022 în Ucraina. Un episod al celor de la Top Gear, pus în emisie acum aproape 9 ani, ne aminteşte de acel moment în istorie când Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi Brian May conduceau o Dacia, un Ford şi un VW Prin Ucraina, străduindu-se să consume cât mai mult.
Era una din provocările multiple şi intrigante pe care le puneau în acţiune cei trei prezentatori în emisiunea lor pe vremea când aceasta mai derula la BBC. În acea provocare din Ucraina, cei trei aveau fiecare câte un hatchback accesibil şi eficient în consum — Dacia Sandero, VW up şi Ford Fiesta — iar misiunea era să se atingă un consum cât mai mare, chinuind maşinile cum se putea, pentru a epuiza combustibilul din rezervor cât mai repede.
Şi asta pentru că destinaţia finală era oraşul Cernobîl, un oraş în care nimeni nu voia să ajungă de bună voie. Deci, cu cât mai devreme îşi epuizau combustibilul protagoniştii, cu atât mai departe de Cernobîl opreau.
Vezi în video-ul de mai jos acest moment din istorie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter