(VIDEO) Nico Rosberg, primul cumpărător al lui Rimac Nevera, îşi conduce cu intensitate maşina electrică prin Monaco şi rămâne blocat cu ea

28 Decembrie 2022, 14:51
Redacţia PiataAuto.md
Fostul pilot de Formula 1, Nico Rosberg, a fost primul cumpărător al hipercar-ului electric Rimac Nevera, livrarea maşinii către Nico fiind anunţată şi oficial de către compania croată. Odată ce maşina electrică de 1.914 CP i-a ajuns acasă, în Monaco, fostul pilot, tot el autor al unui canal de YouTube ce-i poartă numele, s-a gândit să facă şi tot soiul de filmări cu ea. A întrebat şi un interlocutor digital cu inteligenţă artificială ce ar trebui să facă pentru a fi cât mai interesant, şi i-a urmat sfaturile.
Ei bine, într-un stil nonşalant, Nico şi-a luat alături un amic cu o cameră video, care să-l filmeze şi a pornit pe străzile din Monaco, dar şi pe serpentinele de lângă Monte Carlo. Acesta a făcut iniţial o demonstrare detaliată a comenzilor din interiorul maşinii şi a setărilor pe care le oferă Rimac Nevera în funcţie de regimul de condus ales. La cât de mult costă maşina şi cât de puţini şi-au primit maşinile, video-ul fostului pilot de Formula 1 relevă multe lucruri nespuse anterior, or, puţini proprietari de Rimac vor ajunge să le filmeze şi publice pe YouTube.
Apropo, pe partea dreaptă a planşei de bord, există un display care afişează viteza şi puterea folosită, de parcă ar vrea să-l informeze despre tot ce se întâmplă pe pasagerul din dreapta.
Nico a accelerat din plin şi în renumitul tunel din Monte Carlo, aşteptând să se elibereze niţel traficul.
Apoi, fostul pilot a condus cu intensitate maşina pe serpentine, făcând uz de o parte mai mare din puterea imensă a maşinii. Fireşte, vitezele atinse au fost ştrengăreşti şi nu tocmai regulamentare, motiv din care băiatul cu video a trebuit să blureze acele display-uri de pe partea dreaptă a planşei.
Apoi, Nico a încercat să facă şi un drift scurt, dar a întors maşina prea tare şi a ajuns pe mijlocul drumului, într-o poziţie nefirească.
Şi, în final, a rămas cu ea blocat pe mijlocul drumului pentru că ar fi cuplat frâna electronică şi n-ar fi ştiut cum să o dezactiveze. Sună un pic prea incredibil pentru a părea autentic, dar Nico pretinde că exact asta s-a întâmplat. Şi se grăbea la să ajungă la timp la o petrecere a fiicei sale, aşa că a tras maşina la marginea drumului şi a lăsat-o acolo, după el venind un alt amic cu un VW Golf GTI.
Ulterior, noaptea, toţi au mers să-şi recupereze Rimac-ul şi de această dată au ştiut cum să scoată frâna de mână. Dar, dincolo de toate, video-ul fostului pilot de Formula 1 are multe momente curioase şi intrigante cu Rimac Nevera, maşina de 1.914 CP care e greu de controlat până şi în mâinile unui fost pilot de Formula 1! Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,290
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!