(VIDEO) O Kia EV6 GT electrică demonstrează că e aproape la fel de rapidă ca un Lamborghini Aventador SVJ

3 Decembrie 2022, 16:55
Redacţia PiataAuto.md
Când spui că ţi-au cumpărat un Lamborghini, e clar că ai făcut o alegere costisitoare în favoarea performanţei supreme. Iar când spui că modelul e un Aventador SVJ înseamnă că ai pus preţ pe o ediţie specială ajustată şi mai mult la performanţa desăvârşită. Pe de alt parte, când spui că ţi-ai cumpărat o Kia, şi pe deasupra una electrică, nu prea vei impresiona pe nimeni de la simpla pronunţară a mărcii şi nici chiar a modelului, EV6 GT
Pentru că am ajuns să trăim într-o lume în care un model electric Kia cu ceva mai multă performanţă decât versiunea sa obişnuită aproape că echivalează un supercar italian cu inginerie de top absolut. Şi nu e vorba doar de startul de pe loc, ci de menţinerea unui ritm apropiat şi la viteze mai mari!
Cele două modele au fost puse alături într-un duel direct de britanici, iar rezultatul e surprinzător. Ulterior, în ecuaţie a fost adus şi un Audi RS e-tron GT, iar performanţa acestui a fost apropiată de cea a lui Kia EV6 GT. E clar, coreeni au avansat cu paşi gigantici în maşinile electrice, într-atât de mult încât până şi un supercar italian admirabil se poate simţit frustrat alături de o astfel de Kia!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,861
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!