(VIDEO) O placă de gips-carton prost fixată pe o maşină din Făleşti, la un pas de a provoca daune altor maşini

21 Decembrie 2022, 09:22
Redacţia PiataAuto.md
Materialele de construcţie trebuie transportate corespunzător şi pentru asta există camioane sau microbuze, care pot ţine încărcăturile în siguranţă. Totuşi, periodic se găsesc şi oameni care fie mai au nevoie de o ultimă piesă la reparaţia casei lor, fie consideră că pot transporta şi singuri, şi o fac cu propria maşină. N-ar fi o problemă, dacă acele materiale ar fi corect fixate. Însă un caz produs ieri pe un traseul din Făleşti, Moldova, arată cât de uşor poate o singură placă de gips-carton provoca un accident sau cel puţin daune altor maşini.
O maşină cu o asemenea placă circula pe traseu, urmată de o Dacia, iar apoi şi de autorul filmării. La un moment dat, Dacia se grăbeşte să facă o depăşire, ceva mai înainte ca marcajul să permită asta, iar la maşina cu camera de bord se apropie de prima. La scurt timp, însă, placa de gips-carton îşi ia zborul de pe prima maşină şi vine direct spre maşina autorului filmării, căzând jos la câţiva metri distanţă. Acesta reuşeşte să facă o manevră de evitare, însă, şi astfel evită daunele.
Însă, într-un trafic mai aglomerat, cu eventuale maşini venind de pe contrasens, deznodământul ar fi fost mult mai trist. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
8,184
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!